Новини

Розпочав роботу семінар з підвищення кваліфікації та навчання з охорони праці начальників експертно-технічних центрів Держгірпромнагляду України, який організовано Головним навчально-методичним центром Держгірпромнагляду України.

Відкрив захід Голова Служби Олександр Хохотва, який у своєму виступі визначив пріоритетні напрями та завдання експертної діяльності Держгірпромнагляду України. Він наголосив на необхідності в найкоротший строк переглянути стратегію науково-технічної підтримки державного нагляду, а саме: створити на законодавчому рівні правове поле для діяльності експертних організацій та напрацювати єдині вимоги для роботи в нових умовах.

Також він акцентував увагу на тому, щоб усі експертні організації могли працювати за єдиними правилами, у рівних умовах, прозоро, із забезпеченням необхідної якості. Тому Держгірпромнагляд постійно працює над створенням нормативної бази, що регламентує порядок проведення експертиз.

У перший день роботи семінару також розглядалися питання впровадження нових методів та інструментів менеджменту як фактор стабільного розвитку підприємств, вимоги до експертних організацій.

Окрім того, проведено навчання з організації та здійснення ринкового нагляду та розрахунку вартості експертних послуг.

Семінар продовжує свою роботу.




До списку новинВпередНазад