Новини

Шановні журналісти!

24 липня 2014 року о 14-00 в приміщенні ДП «Київський експертно-технічний центр» за адресою м. Київ, вул. Ливарська, 1-А відбудеться семінар на тему: «Пошук та впровадження нових підходів до удосконалення експертної діяльності експертно — технічних центрів».


На заході буде презентована випробувальна лабораторія «Гарант безпеки», яка пройшла акредитацію та засвідчила свою компетентність відповідно до Міжнародного стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025:2006 «Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій».

Під час семінару представників ЗМІ та учасників семінару ознайомлять з сучасною випробувальною технікою, продемонструють захисну сталеву камеру для проведення стендно — гідравлічних випробувань (таких камер в Києві існує лише дві) та компресорну станцію тиском 30 атм.

У лабораторії «Гарант безпеки» проводяться випробування такої продукції: посудин, що працюють під тиском (балони, резервуари, ємкості, автоклави, котли); вантажопідіймальних механізмів та пристроїв (талі, лебідки, стропи, навантажувачі, крани, підйомники, ліфти, ескалатори, пасажирські конвеєри); електротехнічного обладнання (силові трансформатори, генератори електричні резервного живлення; вимикачі автоматичні низьковольтні, акумуляторні батареї, конденсатори) тощо.

ДП «Київський експертно-технічний центр» постійно впроваджує сучасне діагностичне обладнання, що сприяє поліпшенню промисловою безпеки на підприємствах та умов праці працівників.

Акредитація журналістів за тел. (044) 468-20-27; 095 929 0 599 — Оксана
099 521 57 73 — Ольга




До списку новинВпередНазад