Новини

На сьогодні територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Херсонській області перевірено 28 оздоровчих закладів, переважна більшість яких розміщена у Генічеському районі Херсонської області.



Під час обстежень виявлено 316 порушень нормативно-правових актів з охорони праці, до адміністративної відповідальності притягнуто дев'ять посадових осіб, у тому числі два керівники.

Основними порушеннями, виявленими під час перевірок, є: відсутність дозволів органів Держгірпромнагляду на виконання робіт та експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки; не проведено вимірювання опору ізоляції заземлюючих пристроїв; не проведено випробування та не складено акти готовності обладнання дитячих майданчиків до безпечної експлуатації. Такі порушення характерні для ДОТ «Сокіл» ОК «Запоріжжя» відокремленого структурного підрозділу «Запорізьке БМЕУ №3», с. Генгірка Генічеського району, ДОТ «Буревісник» ОК «Азов» ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», с. Щасливцеве Генічеського району та деяких інших закладів.

Також інспектори Держгірпромнагляду відзначають, що під час перевірок оздоровчих закладів фактів допущення до робіт підвищеної небезпеки без проходження спеціального навчання і перевірки знань з охорони праці працівників та керівників оздоровчих закладів не виявлено.

Перевірки тривають.




До списку новинВпередНазад