Новини

Наразі в м. Житомир прокуратурою проводиться перевірка з питань додержання законодавства щодо оздоровлення та відпочинку дітей.

У зв'язку з цим, керуючись вимогами ст. 8, 20 ЗУ «Про прокуратуру», прокуратура звернулася до теруправління Держгірпромнагляду у Житомирській області з проханням виділити спеціалістів для проведення спільної перевірки правомірності розміщення та функціонування дитячих гральних майданчиків на території КП «Парк культури та відпочинку ім… Ю. Гагаріна» Житомирської міської ради та безпечності експлуатації атракціонів підвищеної небезпеки КП «Парк культури та відпочинку ім… Ю. Гагаріна».

Під час спільної перевірки, яка відбулася 18 липня поточного року, не виявлено жодних порушень щодо дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.

Довідково

Згідно з планами роботи теруправління на 2014 рік на початку липня посадовими особами теруправління Держгірпромнагляду у Житомирській області проведено планову перевірку дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки на КП «Парк культури та відпочинку ім… Ю. Гагаріна». По результатам даної перевірки виявлено 14 порушень, відповідно керівнику видано припис до виконання, який до початку сезонної роботи був виконаний в повному обсязі.

Прес-служба теруправління




До списку новинВпередНазад