Новини
Територіальним управлінням Держгірпромнагляду в Одеській області у липні поточного року було проведено планову перевірку стану охорони праці та промислової безпеки автозаправної станції «ПП САММІ», яка розташована в м. Ананьєві Одеської обл.
Під час перевірки зазначеного об'єкту було виявлено ряд суттєвих порушень вимог законодавства про охорону праці, які створюють реальну загрозу життю та здоров'ю працівників, зокрема:
— немає дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки;
— немає проектної документації на розміщення споруд та устаткування АЗС, акту вводу в експлуатацію (акту готовності) АЗС;
— резервуари для нафтопродуктів не забезпечено повним комплектом необхідного обладнання та арматурою: дихальними клапанами, вогневими запобіжниками тощо;
— не проведено експертне обстеження резервуарів для визначення можливості їх подальшої експлуатації, та інші порушення вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.
За результатами перевірки було складено акти та видано припис на усунення порушень вимог законодавства.
За порушення законодавчих та інших нормативно-правових актів з охорони праці до адміністративної відповідальності було притягнуто управляючого АЗС.
Крім того, на підставі ст. 7 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», за актом перевірки, під час якої виявлено порушення вимог законодавства, територіальним управлінням готується відповідний позов до суду.



До списку новинВпередНазад