Новини

Головним державним гірничотехнічним інспектором теруправління Держгірпромнагляду у Житомирській області проведено планову перевірку ПАТ «Корростенський кар'єр» щодо дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, а також ведення робіт, пов'язаних з геологічним вивченням надр, їх використання та охороною, використанням і переробкою мінеральної сировини.

Під час перевірки транспортного та каменедробильного цехів Стремигородського родовища граніту виявлено 28 порушень законодавства з охорони праці. Головними є такі: не проведено вступний та первинний інструктажі з охорони праці працівникам підрядної організації, а після інструктажів до початку самостійної роботи не проводяться стажування працівників; не встановлено огородження приводних станцій конвеєрів; відсутній дозвіл на експлуатацію об'єктів, машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки; бульдозер не облаштовано блокуванням, що не уможливлює запуск двигуна на бульдозері при включеній коробці передач.

За допущені порушення директору підприємства вручено обов'язковий для виконання припис та до адміністративної відповідальності притягнуто трьох посадових осіб.

Прес-служба теруправління




До списку новинВпередНазад