Новини

За зверненням ВАТ «Укрвибухбуд» теруправлінння Держгірпромнагляду у Житомирській області взяло участь у попередніх випробуваннях газогенератора тиску шпурового в умовах кар'єрів, які обслуговує ВАТ «Укрвибухбуд» у Житомирській області.


Під час проведення даного випробування фахівці теруправління здійснювали нагляд за дотриманням технічних умов, інструкцій та правил безпеки.

Випробовування проведено відповідно до вимог Програми та методики проведення попередніх випробувань генератора тиску шпурового, затвердженої головою правління ВАТ «Укрвибухбуд».

У випробуваннях також взяли участь представники організацій ДП «Науково-дослідний інститут безпеки праці та екології у гірничорудній і металургійній промисловості» та КП «Шосткинський казенний завод «Імпульс».

За результатами випробувань, дана вибухова речовина зарекомендувала себе як можливий замінник димного пороху при відділенні моноліту на блочних кар'єрах, що, в свою чергу, зменшує ризик травматизму під час ведення даних робіт і зменшує наднормативні втрати корисних копалин.




До списку новинВпередНазад