Новини

Посадовими особами територіального управління Держгірпромнагляду в Одеській області наприкінці червня 2014 року проведено планову всебічну перевірку підприємства ТОВ «Судноремонтне підприємство «Дунайсудносервіс» (м. Ізмаїл). Основний вид діяльності підприємства — ремонт і технічне обслуговування суден і човнів.

Під час перевірки було виявлено низку порушень законодавства з охорони праці, а саме: ТОВ «СП «Дунайсудносервіс» не отримало дозвіл від органів Держгірпромнагляду на виконання робіт підвищеної небезпеки; робітники, які виконують роботи підвищеної небезпеки, не пройшли у встановленому порядку спеціальне навчання з питань охорони праці перед прийняттям на роботу; на підприємстві не видаються засоби індивідуального захисту; немає проекту майстерні з ремонту та огляду кисневих балонів з експертизою проекту на відповідність нормативно-правовим актам з охорони праці; на балонах з киснем та горючим газом встановлені несправні (розбиті) манометри; електрообладнання експлуатується без проведення технічного опосвідчення безпечного стану електроустановок; закінчився строк служби кранів, керованих з підлоги, ручних та електричних талів тощо.

За підсумками перевірки проведено розширену нараду з посадовими особами підприємства. Розглянуто виявлені проблемні питання та підбито підсумки перевірки.

За результатами перевірки посадовими особами територіального управління складено п'ять приписів. До адміністративної відповідальності притягнуто сім посадових осіб ТОВ «СП «Дунайсудносервіс», у тому числі першого керівника.

Матеріали надіслано до адміністративного суду м. Одеси для застосування заходів державного реагування.




До списку новинВпередНазад