Новини

Спеціальна комісія завершила розслідування нещасних випадків із смертельними наслідками, які сталися із працівником ТОВ «Євромонтажбуд» на території РФ та із працівником ТОВ «САФАРІ-АРМС-Україна» на території автотракторного парку СТОВ «Ліщинське».

Розглянувши матеріали спеціального розслідування нещасних випадків, пояснень свідків, комісії дійшли висновку, що два окремих нещасних випадки пов'язані з виробництвом, а причинами їх настання є порушенні вимог чинного законодавства з охорони праці: невиконання вимог інструкції з охорони праці, а у випадку із ТОВ «Євромонтажбуд» ще й невиконання посадових обов'язків.

Під час спеціального розслідування посадовими особами теруправління Держгірпромнагляду у Житомирській області проведено позапланові перевірки суб'єктів господарювання, де сталися нещасні випадки.

За результатами перевірки ТОВ «Євромонтажбуд» до адміністративної відповідальності притягнуто директора підприємства та особу відповідальну за електрогосподарства. Стосовно нещасного випадку, що стався із працівником ТОВ «САФАРІ-АРМС-Україна» на території автотракторного парку СТОВ «Ліщинське» відповідальною особою вбачають водія СТОВ «Ліщинське», котрий, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, здійснив наїзд на охоронника ТОВ «САФАРІ-АРМС-Україна», який в свою чергу за умова договору між підприємствами виконував свої трудові обов'язки по охороні території СТОВ «Ліщинське». Наразі на водія відкрито кримінальне провадження.

Прес-служба теруправління




До списку новинВпередНазад