Новини

За зверненням ВАТ «Укрвибухбуд» теруправлінння Держгірпромнагляду у Житомирській області взяло участь у попередніх випробуваннях газогенератора тиску шпурового (вибухова речовина) в умовах кар'єрів, які обслуговує ВАТ «Укрвибухбуд» у Житомирській області.

Під час проведення даного випробування теруправління здійснювало нагляд за дотриманням технічних умов, інструкцій та правил безпеки .

Випробовування проведене відповідно до вимог Програми та методики проведення попередніх випробувань генератора тиску шпурового та затверджене головою правління ВАТ «Укрвибухбуд».

У приймальних випробуваннях також взяли участь представники організацій ДП «Науково-дослідний інститут безпеки праці та екології у гірничорудній і металургійній промисловості» та КП «Шосткінський казенний завод «Імпульс».

За результатами випробувань дана вибухова речовина зарекомендувала себе як можливий замінник димного пороху при відділенні моноліту на блочних кар'єрах, що в свою чергу зменшує ризик травматизму при веденні даних робіт і зменшує наднормативні втрати корисних копалин.

Прес-служба теруправління




До списку новинВпередНазад