Новини
Відбулося засідання комісії з проведення всебічної перевірки стану охорони праці в ПАТ «ЗЗБК ім. С.Ковальської» під головуванням начальника територіального управління Ігоря Шумелюка.



Він представив комісію з перевірки, членами якої є державні інспектори нагляду у будівництві, за об'єктами котлонагляду та підіймальними спорудами, у газовому комплексі та хімічній промисловості.

У засіданні взяли участь в.о. голови правління підприємства Олександр Лимар, начальник відділу охорони праці, представники служби енергетики, електромеханіка, механіка інші посадові особи.

Начальник теруправління ознайомив присутніх із порядком та обсягами перевірки. Він зазначив що перевірятиметься організація функціонування системи управління охороною праці на дільницях з виробництва залізобетонних та бетонних виробів та конструкцій; дотримання вимог безпеки на будівельних майданчиках, під час експлуатації об'єктів енергетики, котлонагляду та підіймальних споруд, посудин, що працюють під тиском, об'єктів газового комплексу та хімічної промисловості.



На завершення зустрічі вирішено провести підсумкову нараду з обговорення підсумків перевірки ПАТ «ЗЗБК ім.С.Ковальської» за участі всіх членів комісії, керівника та посадових осіб підприємства.

Прес-служба територіального управління



До списку новинВпередНазад