Новини

Найближчими днями питання технічного стану котелень у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах Чернівецької області, їх якісного та безперебійного функціонування в осінньо-зимовий період розглянуть на засіданні обласної ради з питань безпечної життєдіяльності населення, яке планується провести 24 липня у залі засідань Чернівецької обласної державної адміністрації.

Наразі державні інспектори територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області продовжують інспектувати матеріально — технічний стан котелень освітніх та позашкільних закладів Буковини.
При проведенні оглядів, керівникам освітніх установ вказується на необхідність обов'язкової реєстрації котельного обладнання в теруправлінні Держгіпромнагляду та отримання (де це необхідно) дозволів на експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки згідно з вимогами Закону України «Про охорону праці» й Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 р. №1107.
На виявлені фахівцями Держгірпромнагляду під час перевірок порушення оперативно видаються приписи.
Керівників установ зобовязано вжити заходів щодо негайного усунення порушень, адже від цього залежить безпечна експлуатація котельного обладнання та своєчасний початок опалювального сезону у школах та дитячих садочках області.
Робота державних інспекторів територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області у даному напрямі продовжується



До списку новинВпередНазад