Новини

Восьмого червня в приміщенні Харківського міського дельфінарію «Немо» відбувся завершальний етап конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який було організовано територіальним управлінням Держгірпромнагляду в Харківській області у рамках проведення Всесвітнього Дня охорони праці.


Спільними зусиллями теруправління, Харківської облдержадміністрації, профспілок соціальної сфери, Фонду соціального страхування від нещасних випадків та професійних захворювань на виробництві та адміністрації дельфінарію вдалося створити атмосферу справжнього свята дитячих усмішок. Радість на обличчях дітей, присутніх на нагородженні, були тому підтвердженням.

Організатори наголосили на важливості виховання у дітей почуття власної безпеки та безпеки оточуючих під час виконання робіт, що дасть свої результати вже через кілька років, коли вони займуть свої перші робочі місця. Керівники побажали учасникам конкурсу подальших творчих успіхів та провели нагородження переможців грамотами та подяками територіального управління.

На завершення адміністрація дельфінарію подарувала дітям та їхнім батькам феєричне шоу морських тварин, яке справило на юних художників незабутні враження.




До списку новинВпередНазад