Новини

Для забезпечення своєчасної і якісної підготовки до надійного та безпечного функціонування публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Тернопільгаз», управлінь по експлуатації газових господарств області та Скалатської газонаповнювальної станції в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр. розпорядженням заступника голови правління ПАТ «Тернопільгаз» Володимиром Караванським від 1 липня 2014 року створена відповідна комісія.

Графік перевірок готовності підрозділів ПАТ «Тернопільгаз» та об'єктів житлово-комунального господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр. погоджено з головою правління ПАТ «Тернопільгаз» Олегом Караванським, начальником управління житлово-комунального господарства області Марією Степановою і начальником територіального управління Держгірпромнагляду у Тернопільській області Михайлом Лабою.

Для перевірки готовності підрозділів ПАТ «Тернопільгаз» та об'єктів житлово-комунального господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр. залучено працівників теруправління Держгірпромнагляду в області. Зокрема, начальник державної інспекції нагляду в промисловості та за об'єктами підвищеної небезпеки теруправління Віктор Мовчан 8 липня взяв участь у роботі комісії в Козівському районі, а головний державний газотехнічний інспектор теруправління Аркадій Биченко 9 липня взяв участь у перевірці Бучацького управління по експлуатації газового господарства та об'єктів житлово-комунального господарства району.




До списку новинВпередНазад