Новини
Державні інспектори територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області провели перевірки суб'єктів господарювання, котрі здійснюють діяльність зі зберігання та переробки зерна на території краю, зокрема, Неполоківський комбінат хлібопродуктів, ТОВ «Віойл Зерно», ТзОВ «АМГ Агрохолдінг» та об'єкти зернопереробки в Герцаївському та Кіцманському районах, що належать СТзОВ «Колосок-2».
Фахівцями встановлено: на проінспектованих підприємствах проводиться відповідна робота щодо приведення стану промислової безпеки та охорони праці у відповідність до вимог чинного законодавства.
Так, працівники, згідно з діючими нормами, забезпечені спецодягом та засобами індивідуального захисту. Фактично на всіх виробництвах діють служби охорони праці.
Також проведено щорічні навчання та перевірку знань з питань охорони праці робітників, котрі зайняті на роботах з підвищеною небезпекою.
Водночас під час перевірок виявлено низку порушень. Видано відповідні приписи. Керівникам підприємств вказано на необхідність негайного усунення порушень.
Чотирьох посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.



До списку новинВпередНазад