Новини

Під час планових перевірок дотримання нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки у сільгосппідприємствах СТОВ «Левківське» с. Левківка Погребищенського району, СВК «Залузька» с. Залужжя Теплицького району та ФГ «Велес — Віта» с. Попелюхи Муровано — Куриловецького району було виявлено порушення.

Не на всі види робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин, механізмів та устатковання отримано дозволи. Так, у СТОВ «Левківське» відсутній дозвіл на застосування шкідливих речовин, виконання зварювальних робіт, проведення робіт по зберіганню та збереженню зерна, експлуатацію вантажопідіймальних механізмів. Не проведено технічний огляд кран-балки. Допускається виконання робіт без проведення навчання.

Відсутні дозволи на застосування шкідливих речовин, виконання зварювальних робіт, проведення робіт по зберіганню та збереженню зерна, експлуатацію вантажопідіймальних механізмів і у СВК «Залузьке».

У ФГ «Велес-Віта» допускається зберігання балонів не в гніздах спеціальних стояків у спеціально запроектованому складському приміщенні, балони зберігаються без захисних ковпаків, в одному приміщенні зберігаються балони з киснем та горючими газами.

Керівникам підприємств видано обов'язкові до виконання приписи. До адміністративної відповідальності притягнуто посадових осіб.

Прес-служба територіальногоуправління

Держгірпромнагляду уВінницькійобласті




До списку новинВпередНазад