Новини

На сьогоднішній день в країні склалася дуже складана ситуація, яка повинна об'єднувати людей та згуртовувати їх, та, на жаль, знаходяться й такі люди, котрі за рахунок кризисної ситуації, намагаються вирішити свої меркантильні питання.

Ми, працівники, що нижче підписалися, хочемо довести до вашого відома та прояснити ситуацію, яка склалася навколо установ Держгірпромнагляду у Житомирській області.

Колишні працівники ДП «Житомирський ЕТЦ», які неодноразово стояли перед адміністративними будівлями, намагаються ввести суспільство в оману заради власних інтересів.

Антоненко Г.М., Карплюк О.В, Куркчі Н.Л. та інші — особи, котрі на даний момент, прикриваючись Майданом, приховують свою справжню сутність, звинувачуючи нинішнє керівництво структури Держгірпролмнагляду. Ці особи, які багато років працювали в установах Держгірпромнаглдяу у Житомирській області, насправді самі були ланками корупційних систем. Після того як їх дії, які мають незаконне підґрунтя, були призупиненні, відсторонивши їх від займаних посад, вони розпочали бунт.

Антоненко Г.М. займав різні керівні посади: начальника теруправління Держгірпромнагляду по Житомирській області, начальника ДП «Житомирський ЕТЦ». За часів свого керівництва «прокрутив» чимало махінацій та «відмив» багато коштів за рахунок ДП «Житомирський ЕТЦ». В цих шахрайських системах допомагав йому його син — Антоненко Ю.Г., який був звільнений за систематичне невиконання обов'язків. Він виготовив чимало експертних висновків, за якими не був атестований. Сам же Антоненко Г.М., після великого розкрадання коштів, участі в корупційних схемах та невдалої спроби незаконно заробити гроші на підприємстві за шахрайською схемою, виписавши лікарняний (близько на 200 тис. грн..), і надалі продовжує безпідставно та незаконно принижувати честь, гідність та ділову репутацію ДП «Житомирський ЕТЦ» та його працівників.

Куркчі Н.Л. — відома особа, завдяки своїй скандальній репутації, яка на сьогодні має чотири дні прогулів роботи. Це колишній працівник ДП «Житомирський ЕТЦ», працювала на посаді фахівця із зв'язків з громадськістю та пресою, була соратником начальника Антоненка Г.М та брала участь у його корупційних схемах. Вона здійснила крадіжку на ДП «Житомирський ЕТЦ», не повернувши матеріальні цінності підприємству, які були їй підзвітні, на суму майже 4 тис грн. З моменту її звільнення за систематичні прогули, вона неодноразово з'являлася на підприємстві, демонструючи свою невихованість та неадекватну поведінку. Жоден із працівників навіть не бажає з нею вітатися. Кожен раз, з'являючись на ДП «Житомирський ЕТЦ», ця особа проводить провокаційні дії проти працівників підприємства, грубіянить, влаштовує скандали, заважає нормальній роботі підприємства.

Ці особи, користуючись нинішнім становищем країни, самі намагаються уникнути покарання та прагнуть повернутися на керуючи посади та відновити свою корупційну систему завдяки купівлі рішень судів.

Колектив ДП «Житомирський ЕТЦ» та профспілкова організація просить здійснити громадський вплив на вирішення питання щодо люстрації суддів за останнім нашим зверненням до Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів судів загальної юрисдикції з приводу незаконних рішень винесених судами на користь Куркчі Н.Л.

Прес-служба теруправління




До списку новинВпередНазад