Новини

Для цього Вам необхідно:

1. До 04 серпня 2014 року подати до ініціативної групи заяву, у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства (приклад заяви додається). Документи надавати у паперовому вигляді за адресою: 10008, м. Житомир, вул. Шевченка 18-а, приймальна територіального управління Держгірпромнагляду у Житомирській області (з 9.00 до 16.00 год) та у електронному вигляді на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

2. До заяви у обов'язковому порядку додаються:
— рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);
— біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;
— копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
— інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років (обсяг — до 1 сторінки аркушу формату А4).
3. Приймання заяв для участі в проведенні установчих зборів та доданих до них документів завершується 04 серпня 2014 року о 16.00 год.
Установчі збори для формування громадської ради при територіального управління Держгірпромнагляду у Житомирській області планується провести 14.08.2014 року (більш детальна інформація про час і місце проведення буде повідомлена за 7 календарних днів до дати проведення установчих зборів).
Під час проведення установчих зборів з числа їх учасників буде обрано склад та керівництво громадської ради при територіальному у правлінні Держгірпромнагляду у Житомирській області та окреслено основні напрямки роботи нової громадської ради на наступні два роки.

Довідки та консультації за телефонами: 34-68-70 — Свінціцька Ганна Валентинівна.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при райдержадміністрації є відкритою для всіх інститутів громадянського суспільства.

Звертаємо Вашу увагу, що пунктом 4 Постанови № 996 визначено: збори мають відбутись протягом 3 місяців з дня набрання чинності зазначеної постанови, а робота ініціативної групи має розпочатись за 60 днів до зборів. Нагадаємо, Постанова набрала чинності 11 листопада 2010 року, і це означає, що ініціативна група має бути сформована не пізніше 11 грудня 2010 року.

На підставі вищевказаного заяву для участі в проведенні установчих зборів та доданих до них документів можуть подати ініціативні групи, які сформовані не пізніше 11 грудня 2010 року.

Запрошуємо надсилати свої пропозиції щодо діяльності громадської ради на е-пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Сподіваємося на Вашу активну участь!

Прес-служба теруправління




До списку новинВпередНазад