Новини
Під час колегії теруправління Держгірпромнагляду обговорено матеріали планової всебічної перевірки щодо дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та стану промислової безпеки РГК ПАТ «Хмельницькгаз» та його структурних підрозділів. Участь у колегії прийняли голова та заступник правління.

На засіданні зазначалось, що у ході перевірки фахівцями теруправління особлива увага була приділена обстеженню центрального виробництва, роботі аварійно-диспетчерської служби, служб внутрішньобудинкового газового обладнання та підземного газопостачання. Саме через виявлені суттєві порушення вимог безпеки до адміністративної відповідальності притягнуто тридцять п'ять працівників структурних підрозділів Компанії.

На завершення колегії представники РГК ПАТ «Хмельницькгаз» запевнили теруправління Держгірпромнагляду у тому, що товариство в подальшому буде прикладати максимум зусиль щодо забезпечення належного стану промислової безпеки та охорони праці на підприємстві та у її структурних підрозділах задля збереження життя і здоров'я працюючих.

Результатом роботи колегії стало прийняття рішень, спрямованих на усунення порушень виявлених у ході перевірки та запобігання їм у майбутньому.


Довідка:
Всебічна перевірка проводилася на виконання графіку проведення всебічних перевірок суб'єктів господарювання на І півріччя 2014 року, плану роботи територіального управління на 2014 рік та згідно ст. 5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».



До списку новинВпередНазад