Новини

За ініціативи теруправління Держгірпромнагляду у Дніпропетровській області у ПАТ «Дніпрогаз» пройшли конкурси з безпеки виконання робіт з технічного обслуговування об'єктів систем газопостачання.

З метою удосконалення знань нормативних актів з безпеки виконання робіт підвищеної небезпеки, технології їх використання та підвищення рівня професійних навиків технічного персоналу впродовж останніх двох тижнів, з 11 по 27 червня, у ПАТ «Дніпрогаз» проведена низка конкурсів бригад, зайнятих технічним обслуговуванням внутрішньобудинкових систем газопостачання, ГРП, запірних пристроїв газопроводів, які розташовані у колодязях.

У змаганнях за звання кращої бригади взяли участь працівники основних виробничо-експлуатаційних служб ПАТ «Дніпрогаз». До складу конкурсної комісії були залучені державні газотехнічні інспектори теруправління Держгірпромнагляду у Дніпропетровській області та профільні фахівці підприємства.

Під час проведення змагань відпрацьовувалась технологія виконання газонебезпечних робіт з дотриманням вимог «Правил безпеки систем газопостачання України», враховувалась якість виконання операцій, їх послідовність та об'єм виконання робіт згідно з технологічними картами, виробних інструкцій та інструкцій з охорони праці.

Організатори впевнені, що проведення подібних змагань дозволить значно підвищити рівень безпеки під час експлуатації об'єктів систем газопостачання м. Дніпропетровська.




До списку новинВпередНазад