Новини

Стан промислової безпеки та охорони праці

в СТОВ «Ратнівський аграрій» визнано задовільним

Фахівцями територіального управління Держгірпромнагляду у Волинській області проведено планову комплексну перевірку стану промислової безпеки та охорони праці у СТОВ «Ратнівський аграрій».

Результати перевірки показали, що керівництвом СТОВ «Ратнівський аграрій», керівниками структурних підрозділів, відповідальними особами проводиться певна робота щодо виконання вимог Закону України «Про охорону праці» та інших нормативно-правових актів з охорони праці. На підприємстві створена служба охорони праці, розроблено положення про службу з охорони праці та інструкції з питань охорони праці; інструктажі проводяться у встановленому порядку.

Проте, в ході перевірки виявлено ряд порушень вимог нормативно-правових актів з промислової безпеки та охорони праці. Зокрема, у реммайстерні тракторної бригади відповідальна особа за справний стан і безпечну експлуатацію посудин, що працюють під тиском, не пройшла навчання та перевірку знань з питань охорони праці; балони з киснем зберігаються з балонами з горючим газом; оператори зерносушарок не пройшли навчання та перевірку знань; не ведеться журнал обслуговування газового обладнання (зерносушарок); відсутній план ліквідації можливих аварій в газовому господарстві; та інші.

За виявлені порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 4 посадових осіб.

Під час проведення перевірки роботодавцем видано наказ про заборону зберігання для господарської діяльності товариства кисневих балонів та балонів з горючим газом.

Підбиваючи підсумки комплексної перевірки, комісія визнала стан промислової безпеки та охорони праці у СТОВ «Ратнівський аграрій» задовільним та зобов'язала керівництво розробити план заходів щодо усунення виявлених порушень законодавчих та інших нормативних актів про охорону праці, відмічених в приписах членів комісії, у встановлені терміни.




До списку новинВпередНазад