Новини

Фахівцями територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві проведено семінари-наради щодо безпечного виконання будівельно-монтажних робіт на об'єктах, де генеральним підрядником є СТ «Інбуд», ТОВ «Профрембуд», ТОВ «Шляхове будівництво Альтком».

Наради відбулися за участі керівників зазначених підприємств, виконробів, майстрів підрядних організацій, керівників служб охорони праці.

На семінарах проаналізовано стан охорони на даних об'єктах будівництва за результатами перевірок, причини нещасних випадків зі смертельними наслідками, які сталися у Київському регіоні, основні фактори ризику на будівництві.

З метою запобігання випадкам травматизму генеральним підрядникам рекомендовано посилити контроль за виконанням робіт працівниками субпідрядних підприємств, регулярно розглядати на нарадах виконання вимог нормативно-правових актів з охорони праці, щодня перед допуском працівників до виконання робіт відповідальним особам оглядати робочі місця та стан обладнання та інструментів. А також необхідно провести позаплановий інструктаж з працівниками та поінформувати їх про причини та обставини нещасних випадків, щоб в подальшому унеможливити подібні випадки.




До списку новинВпередНазад