Новини
Відповідно до вимог безпеки заборонено допускати до виконання робіт підвищеної небезпеки працівників без відповідних інструктажів, нарядів-допусків, засобів індивідуального захисту.

Наряд-допуск — завдання на безпечне проведення роботи, оформлене на спеціальному бланку встановленої форми, який містить запис про місце роботи, час її початку і закінчення, умови безпечного виконання, необхідні заходи безпеки, склад бригади і працівників, відповідальних за безпечне виконання роботи.

Пропонуємо Вашій увазі для використання у роботі бланки нарядів-допусків на виконання робіт підвищеної небезпеки та журналів реєстрації та обліку.

Наряд-допуск на виконання робіт підвищеної небезпеки ознайомитися narjad_dopuks_pn.doc [44.5 Kb] (Завантажень: 324)

Наряд-допуск на виконання робіт в колодязях, шурфах, траншеях, котлованах, бункерах, камерах і колекторах ознайомитися narjad_dopusk.doc [37.5 Kb] (Завантажень: 97)

Наряд-допуск для виконання робіт на висоті ознайомитися narjad_dopusk_visota.doc [58.5 Kb] (Завантажень: 153)

Наряд-допуск на виконання газонебезпечних робіт у газовому господарстві ознайомитися narjad_dopusk_gg.doc [41 Kb] (Завантажень: 84)

Наряд-допуск для робіт в електроустановках ознайомитися narjad_dopusk_eu.doc [56 Kb] (Завантажень: 107)

Журнал реєстрації нарядів-допусків на проведення робіт з підвищеною небезпекою ознайомитися zhurnal-restrac.doc [27 Kb] (Завантажень: 162)

Журнал обліку робіт, що виконуються за нарядами і розпорядженнями ознайомитися zhurnal_0.doc [28.5 Kb] (Завантажень: 112)



До списку новинВпередНазад