Новини

Вчора, 23 червня 2014 року, о 23 год. 40 хв. до теруправління Держгірпромнагляду у Луганській області надійшло повідомлення про загибель та травмування працівників ВП «Шахта «Привольнянська» ПАТ «Лисичанськвугілля» (м. Привілля, Луганської області) в результаті артобстрілу території промислового майданчика підприємства.


Від осколкових поранень загинула працівниця дільниці поверхневого технологічного комплексу 1968 р.н. Ще одна працівниця підприємства — машиніст конвеєра дільниці ПТК 1976 р.н. отримала осколкову травму лівого коліна.

Після команди диспетчера шахти про необхідність іти в укриття працівниці вийшли з будівлі поверхневого технологічного комплексу в момент потрапляння снаряда на територію проммайданчика.

Пошкоджено поверхневу підстанцію шахти, підприємство знеструмлене. Шахтарі третьої зміни були виведені на поверхню через запасний вихід.

Теруправлінням Держгірпромнагляду у Луганській області створено комісію зі спеціального розслідування. Ведуться роботи зі знешкодження снарядів, які не розірвались. Проводиться ремонт електропідстанції для відновлення життєзабезпечення шахти.




До списку новинВпередНазад