Новини
За результатами перевірки теруправлінням Держгірпромнагляду у Хмельницькій області виявлено ряд порушень вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.

Зокрема, власником не отримано дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин механізмів та устаткування підвищеної небезпеки. При прийнятті на роботу працівники не ознайомлюються під розпис про умови праці, небезпечними та шкідливими виробничими факторами на їх робочому місці. Нерозроблені і не затверджені керівником підприємства програми стажування для робіт підвищеної небезпеки.

Також не оформлюється наказом роботодавця та не робиться запис у журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці допуск працівника до самостійної роботи, який виконує роботи підвищеної небезпеки. Не розроблена інструкція з питань охорони праці для слюсаря по обстеженню повітропроводів.

За матеріалами перевірки до Хмельницького окружного адміністративного суду направлено позов щодо застосування заходів реагування у сфері державного нагляду до житлово-експлуатаційної контори №3 у м. Хмельницького, а саме заборонити: проведення робіт з обстеження повітропроводів у закріплених за ЖЕК № 3 будинках.



До списку новинВпередНазад