Новини
За матеріалами перевірки до Хмельницького окружного адміністративного суду направлено позов щодо застосування заходів реагування у сфері державного нагляду до товариства з обмеженою відповідальністю «Слава» ( Ізяславський р-н, с. Припутні), а саме: заборонити виконання електрозварювальних робіт, робіт на тракторах, експлуатувати саморобний електродотримач та зварювальний трансформатор ремонтної майстерні.

У ході перевірки фахівцями теруправління виявлено низку суттєвих порушень вимог безпеки нормативно-правових актів з охорони праці. Зокрема, у товаристві не проведений інструктаж працівника, електрозварювальника, на ІІ групу допуску з електробезпеки. Не проведено спеціальне навчання і перевірку знань з охорони праці електрозварювальника. Працівники, трактористи, не проходять навчання і перевірку знань.

З'ясовано, що під час проведення електрозварювальних робіт застосовуюється саморобний електродотримач. Зварювальний трансформатор (ремонтна майстерня) — не проведено заміри опору ізоляції та випробування ізоляції, на корпусі зварювального трансформатора (ремонтна майстерня мех. загону №1) не зазначений інвентар номер, дата наступного вимірювання опору ізоляції.



До списку новинВпередНазад