Новини

З цієї нагоди в Криворізькому гірничопромисловому територіальному управлінні Держгірпромнагляду відбулись урочисті збори колективу теруправління.

З вітальним словом до колективу звернувся перший заступник начальника теруправління Олександр Кононенко. Даючи аналіз роботі державного службовця в сфері охорони праці, Олександр Петрович подякував колективу за самовідданість, бажання слугувати людям та справжньої відданості своїй справі. В свою чергу, від імені Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України за сумлінне виконання службових обов'язків, вдосконалення організації своєї роботи, проявлення ініціативи відзначив Подяками кращих працівників теруправління.

Грамотами виконкому Жовтневої у місті ради нагороджені фахівці за плідну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків та з нагоди професійного свята — Дня охорони праці.

Довідково

За рішенням Генеральної Асамблеї ООН щорічно 23 червня світова спільнота відзначає День державних служб. В Україні День державного службовця відзначають, починаючи з 2003 року, згідно з відповідним Указом Президента України.




До списку новинВпередНазад