Новини

Впродовж минулого тижня працівники територіального управління Держгірпромнагляду у Вінницькій області провели 17 семінар-нарад, під час яких довели всім працюючим, керівникам та власникам підприємств вимоги нормативно-правових актів з охорони праці.

Щодо семінар-нарад, які стосуються безпечного виконання робіт під час весняно-польової кампанії, то вони проведені у Чечельницькій, Березівській, Рогізківскій філіях ПП «МТС» Чечельницького району, ФГ «Хліб на щастя» смт. Тиврів, СВГ «Володимир» с. Шершні Тиврівського району, ПП СП «Агрошляхбуд» смт. Оратів та ПСП «Бугаївське» с. Бугаївка Оратівського району.

Роз'яснювались вимоги з безпечного ведення робіт та профілактики виробничого травматизму і в колективах Тульчинського дитячого ортопедичного санаторію та Літинської центральної районної лікарні.

Семінари щодо дотримання нормативно-правових актів з охорони праці під час виконання лісосічних робіт були проведені в ДП «Гайсинському лісовому господарстві» та ФОП «Січкар М. В.» м. Гайсин. Крім того у ТОВ «Гайсинський консервний комбінат» було проведено семінар-нараду щодо дотримання законодавства з охорони праці та промислової безпеки на підприємстві при експлуатації газового господарства.

Працюючим ТОВ «Теплицький КХП» було доведено вимоги щодо безпечного виконання робіт під час зберігання зерна. А з колективом ТОВ «Автолік-транс» м. Вінниця проведено роз'яснювальну роботу щодо безпечного виконання робіт на автомобільному транспорті.

Прес-служба територіальногоуправління Держгірпромнагляду

у Вінницькійобласті




До списку новинВпередНазад