Новини

Минулого тижня під час проведення планових перевірок щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці було виявлено, що на чотирьох підприємства Вінницької області не було підготовлено обладнання, машини та механізми для безпечного ведення робіт, а працівники не пройшли навчання та перевірку знань.

Так, у ТОВ «Теплик-Агро» села Степанівка Теплицького району застосовувались шкідливі речовини, виконувались зварювальні, газополум'яні роботи, а також роботи по зберіганню та переробці зерна з порушення вимог нормативно-правових актів та без отримання відповідних дозволів. Роботи на підприємстві виконувались працівниками, які не пройшли навчання та перевірки знань.

Порушення були виявлені і при виконанні зварювальних та газополум'яних робіт і в ТОВ «Рівненський елеватор» села Флорино Бершадського району та ТОВ «Комарівці» села Комарівка Барського району. Крім того, до виконання робіт у ТОВ «Комарівці» були допущені працівники, які не пройшли медогляду.

З порушеннями виконувались роботи із зберігання та переробки зерна ТОВ «Рапсодія» міста Вінниці.

До посадових осіб вище згаданих підприємств та закладів вжито адміністративні заходи та видано обов'язкові до виконання приписи.

Прес-служба теруправління

Держгірпромнагляду у Вінницькій області




До списку новинВпередНазад