Новини
Фахівці територіального управління взяли участь у семінарі — нараді з обговорення організації безпечного збирання зернових, технічних культур та проведення кормозаготівлі сільгосппідприємствами Сквирського району.

Захід відбувся на базі ТОВ «Агрофірма Колос» за участі керівників, головних агрономів, інженерів фермерських господарств, представників управління АПР, управління Держсанепідемслужби сільськогосподарської і фітосанітарної інспекцій та інших.

Учасники наради оглянули зернотокове та вагове господарства, зернозбиральну та очисну техніку агрофірми. Під час ознайомлення з господарством наголошено на дотриманні працівниками вимог інструкції з експлуатації обладнання підвищеної небезпеки та на обов'язковому проведенні навчання та перевірки знань з охорони праці.

Також звернуто увагу керівників та спеціалістів агропромислових підприємств на посилення контролю за виконанням робіт працівниками, враховуючи стислі строки проведення зернозбиральної кампанії та інтенсивність робочого процесу.

Прес-служба територіального управління



До списку новинВпередНазад