Новини

Сьогодні, 19 червня, Голова Держгірпромнагляду Олександр Хохотва провів нараду з керівництвом та начальниками державних інспекцій теруправління Держгірпромнагляду у Донецькій області. На порядку денному: робота піднаглядових підприємств регіону у кризових ситуаціях та здійснення ефективного нагляду в зоні проведення антитерористичної операції.

Начальник теруправління В'ячеслав Король доповів, що з початку року на підприємствах Донецької області смертельно травмовано 56 осіб, це на 2 людини більше, ніж за аналогічний період минулого року. Голова відомства Олександр Хохотва закликав планувати та проводити заходи державного нагляду згідно з фактичною обстановкою в регіоні.

«Керівники підприємств мають розробити заходи та плани дій на випадок надзвичайної ситуації у зоні АТО аби захистити робітників. Шахти, де існує загроза життю людей, мають припинити видобуток вугілля та перейти на режим підтримки життєдіяльності підприємств», — зауважив Олександр Хохотва. Також на нараді були заслухані доповіді начальників державних інспекцій щодо проблемних питань у здійснені державного нагляду на підприємствах.

Наприкінці наради Голова Держгірпромнагляду наголосив на важливості недопущення травмування та загибелі людей незалежно від ситуації в регіоні. «Головна задача — не допустити резонансних випадків, тісно співпрацювати з іншими відомствами та щоденно проводити моніторинг аби не наражати людей на небезпеку», — сказав Олександр Хохотва.




До списку новинВпередНазад