Новини

17 червня комісія територіального управління Держгірпромнаглляду у Вінницькій області, яку очолює начальник теруправління Анатолій Коваль, розпочала всебічну перевірку ПАТ «Іванівський спеціалізований кар'є» с. Іванів Калинівського району. Під час перевірки, яка триватиме до 27 червня буде перевірено дотримання та виконання нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки під час проведення гірничодобувних робіт.

Анатолій Дмитрович перед початком перевірки провів робочу зустріч з керівництвом Іванівського спецкар'єру, під час якої довів план перевірки та зупинився на нещасних випадках, що стались у гірничодобувній галузі області впродовж останніх двох років. Проаналізував причини, які призвели до травмування працівників: незадовільний технічний стан механізмів, невиконання робочими інструкцій з охорони праці, незадовільна організація робочого місця, допуск до роботи працівників без навчання і перевірки знань, відсутність інструктажів на робочому місці та незадовільний контроль посадових осіб за додержанням працівниками інструкцій з охорони праці.

Територіальне управління Держгірпромнагляду у Вінницькій області сприяє тому, щоб на підприємствах гірничодобувної галузі Вінниччини не було росту виробничого травматизму і, щоб галузь сприяла соціально-економічному розвитку регіону, тому інспектори не лише проводять наглядову діяльність, а в першу чергу, надають консультативну допомогу як керівництву, так і працівникам підприємства.

По завершенню перевірки буде проведено нараду, під час якої обговорюватимуться проблемні питання підприємства та шляхи їх вирішення.

Прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду

у Вінницькій області




До списку новинВпередНазад