Новини

На дванадцяти підприємствах області пройшли семінар-наради, під час яких працівники територіального управління Держгірпромнагляду у Вінницькій області довели працюючим вимоги нормативно-правових актів з охорони праці. Увагу акцентували на безпечному виконанні весняно-польових, лісосічних робіт та безпеці праці під час зберігання зерна.

Семінар-наради пройшли у ДП «Крижопільське лісове господарство», ФОП «Зянько О.Л.» смт. Крижопіль, ТОВ «Хліб Жмеринщини», ТОВ «Елеваторна компанія Кусто-Агро» СП «Жмеринка» та СП «Козятин», ПП «Авто-люкс» м. Вінниця, ТОВ «Золоті Луки» Іллінецького району.

Колективам Бершадського медичного коледжу та Вінницького коледжу архітектури і будівництва було доведено вимоги нормативно-правових актів з охорони праці. Під час наради в Оратівській райдержадміністрації розглядались питання безпечного виконання весняно-польових робіт. А під час наради у відділі освіти Бершадської РДА інспектор тер управління довів присутнім вимоги дотримання законодавства охорони праці та промислової безпеки при експлуатації котелень, теплопунктів та систем газопостачання навчальних закладів.

Прес-служба територіального управління

Держгірпромнагляду У Вінницькій області




До списку новинВпередНазад