Новини

У територіальному управлінні Держгірпромнагляду в Донецькій області визначили переможців регіонального конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».


До складу журі увійшли фахівці теруправління Держгірпромнагляду у Донецькій області, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, представники управління освіти і науки Донецької облдержадміністрації, профспілок, Донецької обласної організації роботодавців та ТОВ «ДТЕК».

Керуючись основними критеріями та вимогами до малюнків на тему «Охорона праці очима дітей», компетентне журі відібрало найкращі роботи, які відповідають девізу цьогорічного Дня охорони праці: «Безпека праці та здоров'я під час використання хімічних речовин на виробництві».

Визначення лауреатів та переможців конкурсу дитячого малюнка відбувалося за трьома віковими категоріями: перша група — автори робіт віком від 6 до 10 років; друга група — від 11 до 14 років; третя група — від 15 до 18 років.

У першій групі перемогу здобули:
І місце — Кравцов Кирило, учень НВК № 19 м. Єнакієве з назвою малюнка «Захищаючи сад, захистіть себе».
ІІ місце — Глєбова Дарина, учениця ЗОШ № 13 м. Докучаєвська з назвою малюнка «Захист — це життя».
ІІІ місце — Шаповалов Михайло, учень Маріупольської ЗОШ № 25 з назвою малюнка «Захищай своє здоров'я від хімічних речовин».

У другій групі переможцями стали:
І місце — Нікуліна Дарина учениця Горлівської ЗОШ № 84 з назвою малюнку «Від цього залежить життя».
ІІ місце — Кисельов Богдан, учень Донецької ЗОШ № 39 з назвою малюнка «Безпечні умови праці».
ІІІ місце — Бондаренко Анастасія, учениця НВК «ЗОШ № 3 ДНЗ» м. Добропілля з назвою малюнка «Небезпечне сусідство».

У третій групі перемогли:
І місце — Сухорукова Христина, учениця Донецького НВК «Гармонія» з назвою малюнка «Охорона праці на хімічному виробництві — запорука довгого життя».
ІІ місце — Торопчина Олександра, учениця Харцизської ЗОШ №19 з назвою малюнка «Правила ПБ просты — соблюдать их должен ты».
ІІІ місце — Ківа Юлія, учениця Мар'їнської ЗОШ № 2 з назвою малюнка «Захищайте поверхню шкіри від хімічних речовин».

Нагородження переможців відбудеться найближчим часом.




До списку новинВпередНазад