Новини

Сьогодні у територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві відбулося призначення на вакантну посаду першого заступника начальника теруправління Мошика Віктора Миколайовича.

Представив новопризначеного посадовця заступник Голови Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки Степан Дунас. Він зазначив, що посада першого заступника є досить відповідальною, на яку покладаються питання координації та організації нагляду, та висловив сподівання про те, що Віктор Мошик професійно виконуватиме обов'язки, зважаючи на багаторічний досвід роботи в системі, та, зокрема, на посаді начальника відділу організації державного нагляду теруправління.

Довідка.

Мошик В.М. з 2001 року — державний інспектор охорони праці Київської державної інспекції котлонагляду і підйомних споруд; головний державний інспектор з охорони праці в енергетиці, котлонагляді та за підйомними спорудами відділу організації державного нагляду та управління охороною праці. З 2008 року — начальник відділу організації державного нагляду та управління охороною праці; начальник відділу організації державного нагляду територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві.




До списку новинВпередНазад