Новини

Згідно з графіком всебічних перевірок Держгірпромнагляду України на 2014 рік державними інспекторами територіальних управлінь у період з 30 травня по 12 червня була проведена планова всебічна перевірка стану промислової безпеки та охорони праці у ВП «Південно — Західна електроенергетична система» ДП «НЕК «Укренерго»

Було проведено перевірку відокремлених підрозділів «Південно — Західна електроенергетична система ДП «НЕК «Укренерго», а саме, «Вінницькі магістральні електричні мережі ДП «НЕК «Укренерго», «Хмельницькі магістральні електричні мережі ДП «НЕК «Укренерго», «Тернопільські магістральні електричні мережі ДП «НЕК «Укренерго», «Чернівецькі магістральні електричні мережі ДП «НЕК «Укренерго», кожний з підрозділів здійснює свою діяльність відповідно до чинного законодавства України та діє в межах повноважень передбачених положенням про відповідний відокремлений підрозділ.

У структурних підрозділах підприємства перевірена: організація роботи посадовими особами з питань забезпечення безпеки праці, створення санітарно-побутових умов, організацію безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою, забезпечення працівників засобами індивідуального захисту.

На підприємстві в цілому та по кожному МЕМ розроблена та функціонує система управління охороною праці, яка містить комплекс положень, заходів та рекомендацій, які встановлюють єдиний порядок організації роботи з охорони праці, спрямованої на створення безпечних та здорових умов праці для працівників.

За 5 місяців 2014 року на підприємстві не було зареєстровано випадків виробничого травматизму. Прихованих нещасних випадків та професійних захворювань не виявлено.

Під час перевірки було виявлено ряд незначних порушень не основних структур підприємства, що свідчить про те, що стан промислової безпеки та охорони праці у ВП «Південно — Західна електроенергетична система» ДП «НЕК «Укренерго» відповідає вимогам чинного законодавства. По завершенню перевірки на підприємстві було проведено нараду, на якій обговорили результати перевірки, проблемні питання та пріорітетні напрямки роботи щодо охорони праці та прийнято відповідне рішення.

Прес-служба територіальногоуправління

Держгірпромнагляду уВінницькійобласті




До списку новинВпередНазад