Новини

Днями відбувся завершальний етап олімпіади з предмету «Охорона праці» серед учнів закладів профтехосвіти луганського регіону. У зв'язку зі складною суспільно-політичною обстановкою доводилося неодноразово переносити дату заходу, однак оргкомітетом олімпіади було прийнято рішення про проведення тестування в режимі он-лайн з використанням сучасних технічних засобів.


Кожен учасник попередньо був ознайомлений з детальною інструкцією з чітко прописаним алгоритмом дій, яка заздалегідь була розміщена на сайті навчально-методичного центру профтехосвіти Луганської області. Для того, щоб мати можливість пройти тест, учасники, отримавши індивідуальні логіни і паролі, зареєструвалися на запропонованому організаторами інтернет-ресурсі, в обумовлений час вийшли на відеозв'язок і приступили до виконання завдань.

Модераторами віддаленого тестування стали викладачі вищого професійного училища ЛНУ імені Тараса Шевченка, на базі якого проходив захід, і де зібралися члени журі олімпіади. Журі мало змогу відстежувати правильність виконання інструкцій, робити зауваження учасникам та об'єктивно оцінювати те, що відбувається.

Тести з предмету «Охорона праці» на цей раз проходили переможці училищних етапів олімпіади з 67 закладів профтехосвіти, розташованих в різних містах і районах Луганської області.

Після реєстрації результатів членами журі було визначено переможців, які набрали найбільшу кількість балів. Зокрема, ними стали:
I місце — Олег Гончар, учень Луганського ВПУ сфери послуг;
II місце — Єлизавета Грицай, учениця Лисичанського торгово-кулінарного ліцею;
III місце — Марина Ладіна, учениця Перевальського професійного ліцею.

Активні учасники одержать дипломи, а переможець та призери будуть нагороджені грамотами територіального управління Держгірпромнагляду в Луганській області та цінними подарунками.

Довідка.
Олімпіада з предмету «Охорона праці» проводиться щорічно в професійно-технічних учбових закладах регіону за ініціативою територіального управління Держгірпромнагляду у Луганській області, починаючи з 2011 року.

Цей захід, спрямований на підвищення якості знань норм і правил охорони праці і популяризацію предмета, проходить за підтримки Департаменту освіти і науки Луганської ОДА, виконавчої дирекції Фонду СНВ в Луганській області і ДП «Луганський експертно-технічний центр». В цілому учасниками Олімпіади щороку стають близько 3500 учнів випускних груп установ профтехосвіти.




До списку новинВпередНазад