Новини

Перший фестиваль анімаційних та відеофільмів «Безпечна праця — 2014» проводився з ініціативи журналу «Промислова безпека» та за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Метою заходу є формування культури безпеки і гігієни праці, профілактики нещасних випадків на виробництві, пошуку і розповсюдження кращого досвіду використання засобів кіно та анімації для збереження життя і здоров'я працівників.

Усього до організаторів фестивалю надійшло 124 фільми, присвячених профілактиці виробничого травматизму, забезпеченню промислової та пожежної безпеки, гігієни та медицини праці. Їх було розподілено за номінаціями навчальне відео, соціальне відео, презентаційне відео, анімаційне відео, відео іноземних компаній, пожежна безпека.

У номінації «Фільми іноземних компаній» І місце отримав колектив ТОВ «Данон Дніпро» (м. Херсон). Компанія представляла фільм під назвою «10 золотих правил безпеки в офісі», у якому в цікавій та дещо гумористичній формі висвітлено тему необхідності дотримання вимог безпеки праці навіть у звичайному, здавалося б, абсолютно безпечному робочому кабінеті.

Зокрема висвітлено конкретні ситуації, у яких можна отримати виробничу травму внаслідок простої необережності, падіння, неуваги. У всіх епізодах роль головного героя зіграв ТОП-менеджер компанії.

За відгуками глядачів та журі фільм вийшов цікавим, веселим та повчальним. За нього підприємство нагороджено дипломом І-го ступеня та пам'ятним знаком.

Територіальне управління Держгірпромнагляду у Херсонській області щиро вітає колектив ТОВ «Данон Дніпро» та генерального директора заводу Тараса Пилипця з високою нагородою та бажає подальших звершень у напрямку формування та розвитку культури охорони праці в Україні.

Довідка: Компанія «Данон Дніпро», широко відома виробництвом молочних продуктів, ставить перед собою подвійну мету: внесок у розвиток бізнесу, який поєднується з турботою про людей і планету. Одним з пріоритетних напрямків діяльності підприємства є саме організація безпеки співробітників. Показники в цьому напрямку заводу «Данон Дніпро», розташованого у Херсоні, одні з кращих серед всіх молочних підприємств Групи «Данон» у світі. Водночас компанія є однією з найсумлінніших у Херсонській області, стосовно дотримання вимог законодавства з охорони праці. Адміністрація та служба охорони праці застосовують нетрадиційні, унікальні підходи до безпечної організації виробничого процесу, завдяки чому виробничий травматизм на заводі відсутній як такий протягом останніх декількох років.




До списку новинВпередНазад