Новини
На виконання вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів України щодо євроінтеграції, з метою підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств та реалізації принципу «Гідна праця — безпечна праця» ДП «Головний навчально-методичний центр Держгірпромнагляду України» проводить у 2014 році цикл семінарів-практикумів з розробки та впровадження процедур управління ризиками у сфері охорони праці промислового підприємства.

У зазначених заходах вже взяли участь понад 80 керівників та фахівців промислових підприємств, у т.ч. гірничо-збагачувальних комбінатів з усіх регіонів України.
За пропозицією учасників останнього семінару ДП «ГНМЦ» проводить 24-25 червня 2014 року семінар-практикум на тему: «Підготовка і проведення внутрішнього аудиту систем менеджменту охорони праці та промислової безпеки на підприємстві».

Цільова аудиторія семінару: керівники та фахівці підприємств, спеціалісти кадрових служб та служб охорони праці, а також експерти технічні з промислової безпеки.

Основна мета семінару — надання практичних вмінь та навичок з розробки та впровадження процедури проведення внутрішнього аудиту систем менеджменту охорони праці та промислової безпеки на підприємстві.

Під час семінару планується висвітлення таких питань:

визначення задач діяльності підрозділів щодо підготовки проведення внутрішнього аудиту систем менеджменту охорони праці та промислової безпеки на підприємстві;

визначення цілей програми внутрішнього аудиту. Формування аудиторської групи;

з'ясування забезпечення критеріїв якості системи менеджменту охорони праці та промислової безпеки на підприємстві;

розгляд методології затрат у часі на внутрішній аудит системи менеджменту охорони праці та промислової безпеки на підприємстві в залежності від значимості підрозділу;

опрацювання методів збору та аналізу об'єктивних доказів щодо стану системи менеджменту охорони праці та промислової безпеки на підприємстві (оформлення необхідних документів);

складання об'єктивних аудиторських висновків;

поради щодо розробки корегувальних дій стосовно усунення виявлених невідповідностей.

Також у рамках семінару буде проведено тренінги «Формування у працівників відношення до внутрішнього аудиту систем менеджменту охорони праці та промислової безпеки, як до виявлення причин загрозливої ситуації, а не пошуку винуватого» та «Мистецтво ставлення доцільних питань під час проведення внутрішнього аудиту систем менеджменту охорони праці та промислової безпеки на підприємстві».



До списку новинВпередНазад