Новини

Сільгосппідприємства «Ромашка» та «АгроНіка» не отримали дозволи на зберігання та застосування аргохімікатів

Не всіх вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки дотримуються у СФГ «Ромашка» села Обідне Немирівського району та ПП «АгроНіка» села Тополівка Теплицького району.

Під час планової перевірки ПП «АгроНіка» було встановлено, що підприємство не отримало дозвіл на застосування та зберігання шкідливих речовин 1, 2, 3 класу (аргохімікати). Не має підприємство і дозволу на експлуатацію посудин, що працюють під тиском.

Перевіркою було встановлено, що і СФГ «Ромашка» не отримало дозвіл на застосування та зберігання агрохімікатів. Не має підприємство дозволів і на зберігання та переробку зерна, виконання зварювальних робіт, експлуатацію вантажопідіймальних машин, посудин, що працюють під тиском, зберігання та спорожнення балонів з киснем. На підприємстві експлуатувався зварювальний апарат із саморобним електродотримачем. А працівники задіяні на виконанні робіт підвищеної небезпеки не пройшли навчання.

Керівникам підприємств видано обов'язкові до виконання приписи. До адміністративної відповідальності притягнуто посадових осіб.

Прес-служба територіальногоуправління

Держгірпромнагляду уВінницькійобласті




До списку новинВпередНазад