Новини
Дане рішення прийнято у зв'язку із порушенням вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, що створюють загрозу життю і здоров'ю працівників.

Під час проведення позапланової перевірки у ФОП Ковальчука, а саме дотримання вимог безпеки на автомобільні газонаповнювальні компресорні станції (АГНКС), встановлено, що на підприємстві не використовується комплекс заходів, включаючи систему технічного обслуговування і ремонту, які забезпечують користування системою газопостачання в справному стані. Допускаються до застосування засоби вимірювань, у яких прострочений строк перевірки. Не проведено у встановленому порядку декларування безпеки об'єктів підвищеної небезпеки.

До самостійної роботи по заправці автомобілів стисненим природним газом допускаються працівники АГНКС, які не пройшли спеціальне навчання відповідно професій — наповнювач балонів та оператор АГНКС у навчальних закладах, та не пройшли медичний огляд. Не впроваджена система контролю, управління та регулювання основного та допоміжного обладнання АГНКС тощо.

За матеріалами перевірок на керівника підприємства направлено подання в Камянець-Подільський міський відділ УМВС України.



До списку новинВпередНазад