Новини
На 1 червня 2014 р на території Одеської області 22 суб'єкта господарювання експлуатують 117 атракціонів підвищеної небезпеки.
В квітні — травні поточного року теруправлінням Держгірпромнагляду в Одеській області проведено 6 перевірок суб'єктів господарювання, які експлуатують атракціони підвищеної небезпеки.
Під час перевірок виявлено 81 порушення вимог законодавства та нормативно — правових актів з питань охорони праці. Серед них:
— суб'єкти господарювання допускають експлуатацію атракціонів без результатів висновків технічних оглядів, проведених експертами;
— атракціони, новопридбані суб'єктами господарювання, допускаються до експлуатації без дозволу Держгірпромнагляду;
— члени комісії та відповідальні особи за технічну і безпечну експлуатацію атракціонної техніки не пройшли навчання і перевірку знань з «Правил будови і безпечної експлуатації атракціонної техніки.».
Фахівцями теруправління направлено позов до окружного адміністративного суду щодо розгляду заборони експлуатації 3 одиниць атракціонної техніки. Притягнуто до адміністративної відповідальності 6 керівників підприємств.
Постійна організація контролю щодо підготовки суб'єктами господарювання атракціонної техніки до початку сезону, який ведуть фахівці державної інспекції нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері, зменшила кількість порушень та заборони експлуатації атракціонів відносно 2012 — 2013 р на 70% .



До списку новинВпередНазад