Новини
Вранці 9 червня стався потужний вибух у 5-поверховому житловому будинку по вул. Молодогвардійській, 28, у м. Миколаєві, яким було пошкоджено дві квартири, розташовані на верхніхповерхах.
Вибух було чути у радіусі близько двох кілометрів густонаселеного району міста. У сусідніх будинках вибуховою хвилею вибито вікна. Відразу на місце пригоди прибули пожежні, медики, міліція, у тому числі — експерти-криміналісти, представники газових служб, керівники міста та області. Терміново було евакуйовані близько 50 мешканців двох під'їздів будинку, згодом їх розмістили у санаторії-профілакторії «Чайка».
В опікове відділення Миколаївської міської лікарні був доставлений чоловік, у якого медики діагностували опіки 45 відсотків поверхні тіла, ще двом громадянам надано медичну допомогу на місці — у людей різані рани від осипу скла.
У ході рятувально-пошукових робіт було знайдено тіло жінки, на шиї якої був обмотаний шнур від праски і шнур від зарядного пристрою для мобільного телефону. Крім того, в квартирі потерпілої був відірваний газовий шланг. Міліція підозрює чоловіка, що вижив після вибуху в будинку по Молодогвардійській, 28, в скоєнні вбивства мешканки квартири, яка стала епіцентром трагедії. За повідомленням, вже відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Автор: Прес-центр Держгірпромнагляду у Миколаївській області



До списку новинВпередНазад