Новини
Напередодні професійного свята — Дня журналіста відбулася нарада з керівниками прес-служб територіальних управлінь Держгірпромнагляду України, на якій було підбито підсумки роботи та окреслено пріоритетні завдання у висвітленні діяльності Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України.

У нараді взяли участь перший заступник Голови Держгірпромнагляду Віктор Шайтан, заступник Голови Степан Дунас, головний редактор журналу «Охорона праці» Дмитро Матвійчук, заступник головного редактора «Технополіс» Олена Баркан, керівники прес-служб територіальних управлінь Держгірпромнагляду.

З професійним святом учасників зустрічі привітало керівництво Держгірпромнагляду. На зібранні обговорено основні напрями діяльності та особливості інформаційної політики Служби, висвітлення діяльності Держгірпромнагляду на його офіційному веб-сайті, на сайтах теруправлінь та на сторінках фахових видань. Також проаналізовано роботу прес-служб територіальних управлінь. Найкращих та найактивніших нагороджено подяками Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України.

Зокрема, за старанність та ініціативність, особистий внесок у висвітлення питань промислової безпеки і охорони праці та з нагоди професійного свята відзначено прес-секретаря територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві Ольгу Касьян та територіального управління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області Тетяну Жмуд.



З метою підвищення професійної майстерності учасники зустрічі взяли участь у семінарі на тему: «Практичне застосування сучасних PR — технологій в роботі прес-служби», під час якого мали можливість обговорити особливості та специфіку нелегкої журналістської професії та поділитися досвідом своєї праці.

На завершення зустрічі прес-секретарі провели творчий конкурс на кращий слоган і фото на тему охорони праці, у якому перемогли найкреативніші роботи.



До списку новинВпередНазад