Новини

Вчора, 5 червня, у місті Павлоград Дніпропетровської області було проведено технічну нараду з інспекторським складом Павлоградської державної гірничотехнічної інспекції у вугільні промисловості. Очолив нараду начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Донецькій області В'ячеслав Король.

На порядку денному: організація та здійснення наглядової діяльності на піднаглядових підприємствах Павлоградської ДГТІ, роз'яснення організаційно-правових вимог у законодавстві та нормативно-правових актів з охорони праці.

Учасники заслухали доповіді щодо здійснення ефективної наглядової діяльності на шахтах ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля, а саме: виконання протокольних рішень планів розвитку гірничих робіт та умов їх погодження на 2014 рік, придбання засобів колективного і індивідуального захисту, засобів протипожежного захисту, здійснення своєчасної заміни застарілого обладнання. Також на нараді розглянули лист Держгірпромнагляду щодо експертної діяльності.

По закінченню наради начальник теруправління роз'яснив деякі нововведення та зміни у законодавстві про наглядову діяльність.




До списку новинВпередНазад