Новини

Фахівцями територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві перевірено ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет», що знаходиться за адресою: м. Київ, пр. Московський, 15-а щодо дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки.

Під час перевірки виявлено 54 порушення законодавства про охорону праці. Головними з них є: відсутність у торгівельного закладу дозволу на експлуатацію обладнання та виконання робіт підвищеної небезпеки, технічної документації та випробувань (експертиз) технологічного обладнання підвищеної небезпеки; керівництво не здійснює належного контролю за безпечним виконанням робіт та експлуатацією електрообладнання, фреонових установок, технологічного транспорту; неналежно ведеться документація з охорони праці тощо.

За допущені порушення притягнуто до адміністративної відповідальності семеро посадових осіб, в тому числі директора ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет» Мішеля Ларівьєра.

Територіальним управління подано позовну заяву до адміністративного суду столиці щодо заборони експлуатації 12 одиниць обладнання підвищеної небезпеки.




До списку новинВпередНазад