Статьи

Чи задумувалися ви коли-небудь про можливості вкладання коштів у нерухомість? Можливо, у вас є власна земельна ділянка, яка поки що не приносить доходу? Або ви мрієте розпочати власний бізнес, але не розумієте, з чого розпочати? Збірні будинки — це новий тренд на ринку й вдале інвестиційне рішення.

У чому вигода?

Є безліч варіантів для інвестування, то чому саме збірні будинки мають вас зацікавити? Ось кілька аргументів.

  • Доступність. Вартість збірних будинків у середньому на 30–40 % нижча порівняно з іншою нерухомістю. Це можливість зменшити витрати й максимізувати прибуток.
  • Різноманітність. Незалежно від вашого бюджету ви знайдете ідеальний проєкт. Це може бути як невеликий одноповерховий збірний будинок, так і котеджі з мансардою та двома санвузлами, кількома спальнями, кабінетом і майстернею. Також є можливість замовити таунхауси або дуплекси.
  • Швидкість будівництва. Збірні будинки — це економія не лише коштів, але й часу. Виготовлення й монтаж конструктивних елементів тривають у середньому всього 35 днів. У випадку традиційного будівництва чекати доведеться роками.
  • Екологічна ефективність. Завдяки використанню сучасних технологій і матеріалів збірні будинки екологічно чисті й енергоефективні.
  • Гнучкість. Можливість внесення змін у планування й оздоблення для реалізації будь-яких інвестиційних задумів. Ви можете вибирати кількість і розташування кімнат, додатково замовити терасу або паркомісце з накриттям для автомобіля тощо.

Які варіанти прибутку?

  1. Продаж житла. Інвестори часто замовляють збірні дуплекси й таунхауси для подальшого продажу. Це можливість створити мальовниче котеджне містечко з власною інфраструктурою в передмісті. Багатоквартирні збірні будинки зазвичай стають частиною житлових комплексів різного масштабу, їх будують у зручному районі мегаполіса поруч з основними об’єктами інфраструктури. Така стратегія забезпечує швидкий обіг інвестицій.
  2. Орендний бізнес. Збірні будинки — вигідне рішення для орендодавців. Від замовлення до здачі в експлуатацію — лічені дні, тобто пасивний дохід можна одержувати майже миттєво. Таке житло не лише сучасне та стильне, але й відрізняється практично нульовим споживанням енергії, що додатково приваблює клієнтів. Для орендного бізнесу підходять збірні будинки різної площі й планування. А якщо придбати дуплекс, то в одній частині може проживати власник, а в іншій — орендарі.
  3. Туризм. Ще одна ідея для інвесторів — створення комфортного житла для туристів і отримання прибутку від сезонної оренди. Збірні будинки, розташовані біля водойм, у горах, далеко від міської метушні завжди матимуть попит. Крім того, конструкція дає змогу адаптувати простір для різних потреб — від спокійного сімейного відпочинку до екстремальних пригод.

Ось чому збірні будинки мають високий інвестиційний потенціал, а з огляду на розвиток будівельної галузі стрімко зростатимуть у вартості. Тому не гайте часу, інвестуйте розумно й отримуйте пасивний дохід уже сьогодні!



До списку