Статьи

Одна з найпоширеніших мов у світі – англійська. Можливо, це пояснює, чому так часто потрібно перекласти з української на англійську документи. Ця послуга потрібна в різних ситуаціях. Розглянемо, кому і коли може знадобитися переклад.

  1. Переклад особистих документів – наприклад, паспорти, свідоцтво про шлюб чи народження замовляють люди, які планують поїздку до англомовної країни. Розповсюджений варіант – необхідність подати документ на робочу візу або до закордонних навчальних закладів. Під час перекладу даних документів англійською необхідно зберегти відповідність оригіналу, 100% точність.
  2. Перекладу потребує технічна документація: інструкції з експлуатації, технічні специфікації. Послугу перекладу з української мови англійською мовою замовляють компанії, зайняті у міжнародному виробництві, торгівлі. Це дозволяє гарантувати ефективність та безпеку використання техніки. Увага приділяється правильній інтерпретації термінів, уникнення некоректної термінології.
  3. Переклади вимагати можуть і медичні документи: висновок, довідки про здоров'я. Подібний сервіс замовляє медичний персонал або пацієнти, які мають справу з англомовними фахівцями. Важливо забезпечити безпеку та належне лікування пацієнту, для чого варто максимально грамотно викласти медичну інформацію англійською.
  4. Юридичні документи: угоди, контракти, документи для суду вимагають перекладу. Це стосується консультацій у сфері права, міжнародних угод, судових засідань. Один з найскладніших типів перекладів вимагатиме високого ступеня точності, знання правової термінології.

 

Вартість та переваги професійного перекладу

 

Від яких факторів залежить вартість перекладу з української на англійську? 

  • Обсяг документа; 
  • складність перекладу; 
  • спеціалізація перекладача; 
  • терміновість замовлення.

Звернення до спеціалізованої студії для перекладу з української на англійську подарує перелік переваг.

  1. Команда перекладачів має експертні знання, якісно перекладаючи документи різного типу.
  2. Підтримка політики конфіденційності: клієнту забезпечено безпеку особистої інформації, даних.
  3. Суворе дотримання термінів: всі замовлення виконуються своєчасно – навіть у разі термінових запитів.
  4. Можливість звернутися за додатковими послугами: апостиль, нотаріальне посвідчення перекладу. Це значно економить час, дозволяючи отримати весь комплекс послуг.

Оптимальний варіант для отримання максимально точного результату – замовити переклад у професіоналів https://everest-center.com/. Сервіс надається за конкурентоспроможною вартістю; клієнт буде приємно вражений високою якістю роботи.



До списку