Новини

В тому числі, в Чернігові проведено семінар-нараду, участь у якій взяли представники суб'єктів господарювання — власників атракціонної техніки Чернігівської області та представники Чернігівської міської ради. Також посадовими особами теруправління проведено семінар-нараду з керівниками підрозділів та спеціалістами КП «Прилукижитлобуд», яке має на балансі атракціонну техніку.

На засіданнях присутнім були доведені вимоги «Правил будови і безпечної експлуатації атракціонної техніки» та обговорені проблемні питання, які виникають під час встановлення та експлуатації атракціонів.

За заявою КП «Центральний парк культури та відпочинку» Чернігівської міської ради представник теруправління взяв участь в роботі комісії з допуску до експлуатації атракціонів, які пройшли щорічний технічний огляд та випробування. Під час огляду особливу увагу було звернуто на технічний стан атракціонів та на питання навчання обслуговуючого персоналу і операторів.

Також теруправлінням налагоджена співпраця з районними державними адміністраціями Чернігівщини щодо надання оперативної інформації про виділення земельних майданчиків для розташування атракціонів та звернень власників пересувних атракціонів про тимчасове розташування.

Проведення заходів щодо забезпечення безпеки експлуатації атракціонної техніки продовжується.

Довідка

Всього на території Чернігівської області налічується 12 атракціонів підвищеної небезпеки. Для оперативного обліку та контролю теруправлінням створено базу даних зазначеного обладнання.




До списку новинВпередНазад