Новини

Вінницька область багата нерудними корисними копалинами. На території області виявлено близько 50 родовищ гранітів, гнейсів, піщаників. Найбільші з них — Гніванське, Стрижавське, Жежелівське. Є також родовища фосфоритів, крейди, гіпсу, глин, піску. Мінерально-сировинні ресурси Вінницької області створюють добру базу для розвитку її промисловості.

Минулого тижня територіальне управління Держгірпромнагляду у Вінницькій області розглянуло та погодило проекти робіт на геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку експлуатаційних запасів, підземних вод свердловини в селі Березна та селі Широка Гребля свердловини в Хмільникського району підприємством ТОВ СП «Нібулон».

Також теруправлінням були погоджені матеріали на отримання спеціального дозволу ПП «Каменяр-Д» на користування надрами Рекечинського родовища пиляних вапняків, що в селі Хоменки Шаргородського району.

Слід зазначити, що теруправління зацікавлене в тому, аби всі підприємства добувної галузі працювали і економічна ситуація на Вінниччині покращилась.

Прес-служба територіальногоуправління

Держгірпромнагляду у Вінницькійобласті




До списку новинВпередНазад